Αλληλεγγύη δίχως όρια!

Τις μέρες που πέρασαν,για μια ακόμη φορά, φίλες της ΠΟΛΗΣ ΑΛΛΙΩΣ συγκέντρωσαν έπλυναν ρούχα και κουβέρτες σε πολύ καλή κατάσταση αλλά και παιχνίδια, τα συσκεύασαν κατά ηλικία και φύλλο και μας τα έφεραν να ενισχύσουμε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Η πράξη τους συγκινητική και βαθιά αλληλέγγυα απέδειξε για μια ακόμη φορά πως σ΄ αυτόν τον τόπο ακόμη και σ’ αυτές τις δύσκολες για τους ανθρώπους του μόχθου ημέρες (λόγω της κυβερνητικής πολιτικής) η κατάθεση αγάπης και προσφοράς δεν είναι μόνο λόγια.

Την Κυριακή 14/3 τα πολύτιμα υλικά φορτώθηκαν με κατεύθυνση camp προσφύγων στην ευρύτερη περιοχή όπου και θα διανεμηθούν στους ανθρώπους που τα χρειάζονται, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Να ευχαριστήσουμε τον πολύτιμο φίλο και σύντροφο Αλέξη που για πολλοστή φορά διέθεσε αγόγγυστα τον χρόνο του και το φορτηγό του για να μεταφέρει τα ρούχα.

Εμείς στην ΠΟΛΗ ΑΛΛΙΩΣ συνεχίζουμε τον πολύμορφο αγώνα μας:

  • Να υπερασπιστούμε και να διευρύνουμε τα κοινωνικά και πολιτικά μας δικαιώματα ενάντια στις αντικοινωνικές κυβερνητικές πολιτικές της φτώχιας και της καταστολής.
  • Να διεκδικούμε την ποιότητα ζωής που δικαιούμαστε όλοι και όλες από μία δημοτική αρχή που ενδιαφέρεται να εξυπηρετεί εργολαβικά συμφέροντα και τους «ημετέρους» της.
  • Να στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες σε καθένα και καθεμιά που το έχει ανάγκη ανεξάρτητα από το φύλο, το χρώμα, την εθνικότητα.
Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s