Όχι στην επιχείρηση εξόντωσης του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα

Παρακολουθούμε την απροκάλυπτη μεθόδευση σε βάρος του επί 18 χρόνια και 4 μήνες κρατούμενου Δημήτρη Κουφοντίνα, εκ μέρους της κυβέρνησης, με μοναδικό κίνητρο την εκδικητικότητα για την πολιτική στάση του και την εξόντωσή του.

Θεωρούμε ότι η σωρεία παραβιάσεων νόμων, η συνεχής συκοφάντησή του από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και κυβερνητικούς αξιωματούχους και η ανάμειξη του ίδιου του πρωθυπουργού στην οργάνωση της εξαίρεσής του από τα στοιχειώδη δικαιώματά του ως κρατουμένου, με κατάληξη τη σκανδαλωδώς παράνομη μεταγωγή του- σε άθλιες συνθήκες- στη φυλακή Δομοκού, αποδεικνύουν ξεκάθαρα την οργανωμένη μεθόδευση σε βάρος του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ως ΠΟΛΗ ΑΛΛΙΩΣ καταγγέλλουμε την επιχείρηση της εξόντωσης του 63χρονου απεργού πείνας , υποστηρίζουμε το δίκαιο αίτημά του για μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού και απαιτούμε να σταματήσει η μεθοδευμένη διακριτική του μεταχείριση, νομοθετική και ουσιαστική, σεβασμό των δικαιωμάτων του, όπως και όλων των κρατουμένων.

Ως ΠΟΛΗ ΑΛΛΙΩΣ καταγγέλλουμε και την πολιτική στόχευση της κυβέρνησης να μετατρέψει την υγειονομική κρίση σε ευκαιρία καταστρατήγησης θεμελιωδών δημοκρατικών ελευθεριών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s