Κλείνουν όλες οι τράπεζες στις Συκιές ! Μεγάλη ταλαιπωρία των πολιτών.

Μετά το κλείσιμο του υποκαταστήματος της EUROBANK στις Συκιές, σειρά είχε χθες το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς. Με γραπτό μήνυμα προς τους πελάτες της στις 17 Νοέμβρη η τράπεζα τους ειδοποιεί ότι από 23/ 11 /2020 οι εργασίες μεταφέρονται στη Νεάπολη. Είχε προηγηθεί παλιότερα και το κλείσιμο της ALPHA BANK. Οι χρυσοπληρωμένοι από το λαό διπλά και τριπλά τραπεζικοί όμιλοι θέλουν προφανώς να μειώσουν το λειτουργικό τους κόστος.

Από τις 23 /11 δηλαδή δεν θα υπάρχει σε όλη τη δημοτική κοινότητα των Συκεών ΚΑΝΕΝΑ υποκατάστημα τράπεζας να εξυπηρετήσει τους δεκάδες χιλιάδες κατοίκους της.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την μεγάλη ταλαιπωρία των κατοίκων: αναγκαστική μετακίνηση στην Νεάπολη , ουρές,  συνωστισμό ΟΛΩΝ των κατοίκων του δήμου στα εκεί υποκαταστήματα, εντατικοποίηση της εργασίας των υπαλλήλων, επιπλέον κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Παπανδρέου μια και δεν υπάρχει διαδημοτική συγκοινωνία.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου- και μετά το κλείσιμο της EUROBANK- η ΠΟΛΗ ΑΛΛΙΩΣ είχε θέσει επίμονα το θέμα με σχετική ερώτηση, αν δηλαδή από τη μεριά του δήμου υπήρξε κάποια παρέμβαση ,αλλά δεν λάβαμε καμία απάντηση (όπως συνήθως άλλωστε).

Κατά τα άλλα η δημοτική αρχή  ασχολείται με προγράμματα ΕΣΠΑ «αστικής βιώσιμης κινητικότητας» !

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s