Κάλεσμα για συμμετοχή σε καμπάνια για τον ΟΑΣΘ #CoronOASTH

Το μόνιμο πρόβλημα της Θεσσαλονίκης με την αστική συγκοινωνία, γίνεται τραγικό σε συνθήκες πανδημίας. Τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ γίνονται υγειονομικές βόμβες, εστίες υπερμετάδοσης ενώ μέτρα του τύπου «50% πληρότητα» είναι πρόκληση για τον κόσμο που αντιμετωπίζει καθημερινά τον βραχνά της μετακίνησης.

Η ΠΟΛΗ ΑΛΛΙΩΣ έθεσε το θέμα πολλές φορές στο δημοτικό συμβούλιο προκαλώντας συζητήσεις και ψηφίσματα, ενώ πήρε μέρος σε όλες τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την κατάσταση του ΟΑΣΘ.

Στις 27/05 «η Πόλη Αλλιώς στον Δήμο Νεάπολης – Συκεών», μαζί με τις δημοτικές κινήσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης, «Πόλη Ανάποδα» και «Δύναμη Ανατροπής», πήραμε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε ένα εργαλείο που θα καταγράφει την πραγματική κατάσταση στους δρόμους. (παρατηρητήριο ΟΑΣΘ). Φυσικά αποδείχτηκε ότι ο πραγματικός αριθμός των λεωφορείων που κινούνται είναι πολύ μακριά από τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης και της διοίκησης του ΟΑΣΘ. Τώρα η «Πόλη Αλλιώς στο Δήμο Νεάπολης Συκεών» συμμετέχει μαζί με την «Πόλη Ανάποδα» στη διαδικτυακή καμπάνια:

#CoronOASTH: Στη Θεσσαλονίκη ο συνωστισμός έχει όνομα!

Τα βήματα είναι απλά: 1) βγάζουμε φωτογραφία, 2) την ανεβάζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα hashtag #CoronOASTH και #ΣυνΟΑΣΘισμός.

Στόχος να πλημμυρίσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από φωτογραφίες συνωστισμού στα αστικά λεωφορεία. Στον Δήμο Νεάπολης -Συκεών το πρόβλημα της μετακίνησης είναι ιδιαίτερα οξυμένο.

Απευθυνόμαστε λοιπόν στους κατοίκους του Δήμου μας.

Να καταγγείλουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την τραγική κατάσταση των λεωφορειακών γραμμών που διέρχονται από το δήμο και ιδιαίτερα των λεωφορείων 23, 25, 26, 28 και 57, φωτογραφίζοντας τον συνωστισμό.

Advertisement

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Κάλεσμα για συμμετοχή σε καμπάνια για τον ΟΑΣΘ #CoronOASTH

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s