«Νανοτεχνολογία» ( ψεύτικων) εντυπώσεων και απάτης. Μια στάση στο…πουθενά.

πηγαίνεις στην έξυπνη στάση, φορτίζεις το κινητό σου, το ανοίγεις,

 βλέπεις ότι το 26 «άργησε μια μέρα» και κατεβαίνεις χαρούμενος με τα πόδια!

Η πρώτη  «έξυπνη» στάση στον Δήμο Νεάπολης Συκεών ή αλλιώς ο ορισμός της πολιτικάντικης υποκρισίας.
Ενώ :

Οι στάσεις  του ΟΑΣΘ είναι εδώ και καιρό σε άθλια κατάσταση.

Τα πεζοδρόμια δεν υπάρχουν ή είναι απροσπέλαστα στις περισσότερες περιοχές.

Η ενδοδημοτική συγκοινωνία μεταξύ των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων   είναι ανύπαρκτη στον αχανή δήμο μας.

Οι κάτοικοι  υποβάλλονται σε καθημερινή εξευτελιστική ταλαιπωρία, καθώς στοιβάζονται σε συνθήκες πανδημίας στα προς αναζήτηση  σαράβαλα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Η  επέκταση της χρήσης του Ι.Χ. επιβάλλεται ως μονόδρομος για τους κατοίκους με όλα τα παρεπόμενα: ρύπανση,  κυκλοφοριακή συμφόρηση, ατυχήματα κλπ.

Κατά τα άλλα παίρνουμε βραβεία …»εναλλακτικής βιώσιμης αστικής κινητικότητας» και πρόσφατα έχουμε την πρώτη …παγκοσμίως «έξυπνη» στάση  μπροστά στο Δημαρχείο  Συκεών ,παρ όλο που δεν περνά από εκεί λεωφορείο  ! Η τοποθέτηση της συνδυάστηκε με μια θορυβώδη επικοινωνιακή καταιγίδα (φωτογραφίες,  δηλώσεις, αναρτήσεις, συνεντεύξεις σε όλα τα πρόθυμα ΜΜΕ …), τομέα στον οποίο ο Δήμαρχος μας διακρίνεται  στο πανελλήνιο.  » Είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που θα αποσκοπεί στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας», τονίζει  με απίστευτη δόση υποκρισίας προς πάσα κατεύθυνση!

 Η Διοίκηση,  όμως, του Δήμου αρνείται πεισματικά εδώ και μήνες οποιαδήποτε συζήτηση-πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το συγκοινωνιακό πρόβλημα παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις της ΠΟΛΗΣ ΑΛΛΙΩΣ.

Εξαίρεση αποτέλεσε  ένα ψήφισμα  που καταθέσαμε  μετά από πολλαπλές αναβολές. Για ειδική συνεδρίαση και κινητοποίηση των δημοτών-ισσών ούτε συζήτηση! “Όπως ο διάβολος το λιβάνι” αποφεύγει η Διοίκηση εδώ και 25 χρόνια το κάλεσμα των πολιτών σε  διεκδικητικές κινητοποιήσεις. Πώς αλλιώς, άλλωστε, θα μπορούσε να προβληθεί η «μεσσιανική»  λογική της Διοίκησης που θέλει τους πολίτες απόντες και τον Δήμαρχο –Καίσαρα  να επαίρεται ότι διοικεί στο όνομα του λαού που τον επέλεξε?   

Αντίθετα η ΠΟΛΗ ΑΛΛΙΩΣ θεωρεί ότι  η κινητοποίηση των πολιτών αποτελεί τον μόνο αποτελεσματικό τρόπο για την επίλυση τόσου του συγκοινωνιακού προβλήματος όσο και όλων των προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες του Δήμου μας.

.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s