Για το 8o Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης

Συνδημότες και συνδημότισσες με την έναρξη των μαθημάτων ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά του δήμου και τους/τις εκπαιδευτικούς των σχολείων μας

Το 8ο δημοτικό σχολείο Νεάπολης είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα παιδιά για τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020.

Έτοιμο; Μάλλον όχι.

Τα σκουριασμένα σίδερα στις φθαρμένες κολόνες μαρτυρούν πως η καταπόνηση και η ανυπαρξία συντήρησης από τη δημοτική αρχή δεν άντεξαν στο χρόνο. Ο δήμος που (επικοινωνιακά) θέλει να αποκαλείται «Δήμος της Παιδείας», που στο προπαγανδιστικό του έντυπο «Εκτός των τειχών» αφιερώνει δεκάδες σελίδες για παρεμβάσεις στα σχολεία και εκατοντάδες φωτογραφίες με το δήμαρχο και παράγοντες του δήμου να επιχειρούν να διαμορφώσουν θετική εικόνα με το έργο του δήμου για τη σχολική στέγη, ξέχασαν (εδώ και χρόνια) να ελέγξουν την κατάσταση που επικρατεί στο 8ο δημοτικό Νεάπολης !!! Όπως «ξέχασαν» να ελέγξουν και τα υπόλοιπα σχολεία του δήμου.

Έτσι, αύριο, πρώτη μέρα λειτουργίας του 8ου δημοτικού σχολείου Νεάπολης, η εικόνα που θα αντικρίσουν τα παιδιά και οι γονείς θα είναι οι σοβαρές φθορές στον φέροντα οργανισμό.

Είμαστε σίγουροι,-ες πως η δημοτική αρχή θα επιχειρήσει να καθησυχάσει τους γονείς, θα διαφημίσει το έργο της στο χώρο της παιδείας, θα μιλήσει για καιροσκοπισμό της αντιπολίτευσης, για  συκοφάντηση του έργου του κλπ.

Εμείς, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με βάση τις ανάγκες και τα δικαιώματα των συνδημοτών/-ισσών μας, να ελέγχουμε την τοπική εξουσία, να αναδεικνύουμε τα προβλήματα, να απαιτούμε να λυθούν, να προτείνουμε λύσεις.

Απαιτούμε:

  • Άμεσο έλεγχο και αποκατάσταση των ζημιών σε όλο το κτίριο του 8ου δημοτικού σχολείου Νεάπολης.
  • Έλεγχο στατικότητας σε όλα τα σχολεία του δήμου.
  • Επιδιόρθωση των ζημιών ανεξάρτητα από το κόστος τους.
Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s